Tapasmenu

€ 35,00

pp 2 1/2 uur

 

Onbeperkt eten met bier, fris, wijn of sangria

 Alleen op vijdag (m.u.v. feestdagen) gelieve te reserveren

Disclaimer

Eetcafé De Kers is eigenaar van deze website en alle onderdelen daarvan, uitgezonderd bepaalde links. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken en/of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van eetcafé De Kers. De op deze website getoonde informatie wordt door eetcafé De Kers met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat er informatie op de site onvolledig en/of onjuist is. Eetcafé De Kers behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen zonder enige voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Hoewel eetcafé De Kers alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is eetcafé De Kers niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde links in deze site leiden naar websites buiten het domein van “eetcafedekers.nl”, welke geen eigendom zijn van eetcafé De Kers. Hoewel eetcafé De Kers selectief is ten aanzien van deze sites, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan.

Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door eetcafé De Kers worden onderhouden wordt afgewezen. Eetcafé de Kers sluit aansprakelijkheid in elke vorm uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.